Skijalište Kačberg se nalazi na granici austrijskih pokrajina Koruška i Salzburg, u regiji Lungau, i pripada području Katschberg. Ski centar Kačberg se prostire na dva skijališta: Ainec 2.220 m i Tschaneck 2.030 m. Ima ukupno 60 km ski staza, od kojih je 15 km teških, 30 km srednjih i 15 km lakih staza. Ono po čemu se Kačberg definitivno izdvaja je briga za najmlađe. Na samom skijalištu na nekoliko mesta postoje uređena igrališta za decu, a na stazama su postavljene razne zanimacije za najmlađe. U ovom ski centru se nalaze mnogobrojni apres ski barova, nekoliko restorana, kafića, klizališta, diskoteka i brojne ski škole. Skijalište Katchberg je pravo porodično skijalište, koje zbog lakog pristupa i lepo uređenih staza poslednjh godina posećuje sve više skijaša.

KATSCHBERG

Udaljenost od Beograda* 703 km Pokrajina Koruška
Nadmorska visina mesta 1641 m Najviši ski lift 2220 m
Broj stanovnika 2.013 Ukupno ski liftova 16
Ukupna dužina staza 70 km  Stolica 6
 Početničkih 10 km Vučnica 10
 Srednjih 50 km Kabina / gondola 0
● Teških 10 km Osvetljenih staza 1

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION ****

Hotel se nalazi na samom skijalištu (Katschberghöhe), na sunčanoj padini. Osim vrhunskog skijanja, ponudu ovog hotela čini raznovrsan zabavni program i spektakularan vodeni i wellness svet. Hotel ima recepciju, lobi sa kaminom, vital lounge, štube (nacionalni restoran dekorisan drvetom) sa dečijim delom, besplatan wireless internet u javnim zonama i u sobama, lift, restoran, bar, sladoledžinicu, diskoteku, mašinu i sušilicu za veš (plaća se 5 eur), školu skijanja i snowboarda i iznajmljivanje ski opreme.

http://www.falkensteiner.com/en/hotel/funimation

Sobe: 
Double room: površine su 19 m², imaju tuš, wc, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, neke imaju balkon ili terasu.
Family room classic: klasičnog stila, površine su 27 m², sastoje se od dve sobe, u jednoj je bračni ležaj, u drugoj su kreveti na sprat, ili kauč na izvlačenje za decu. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i wc-om, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima, sef, balkon ili terasu.
Royal family room: modernog stila, površine su 27 m², sastoje se od dve sobe, u jednoj je bračni ležaj, u drugoj su kreveti na sprat, ili kauč na izvlačenje za decu. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i wc-om, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima, sef, balkon ili terasu.
Deluxe family room: modernog stila, površine su 40 m², sastoje se od tri sobe na dva sprata. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom na izvlačenje, druga je sa bračnim ležajem, treća sa dva odvojena kreveta. Ovaj tip sobe ima balkon, kupatilo sa tušem i wc-om, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima i sef.
Family Suite Classic: klasičnog stila, površine su 32 m², sastoje se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom na izvlačenje, druga je praktično deo spavaće sobe u kome se nalaze kreveti na sprat za decu i treća sa bračnim krevetom. Ovaj tip sobe ima balkon ili terasu, kupatilo sa tušem i wc-om, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima i sef.
Family Suite Royal: modernog stila, površine su 38 m², sastoje se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom, druga je praktično deo spavaće sobe u kome se nalaze kreveti na sprat za decu i treća sa bračnim krevetom. Ovaj tip sobe ima balkon, kupatilo sa tušem i wc-om, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima i sef.
Family Suite Deluxe: modernog stila, površine su 70 m², sastoje se od tri sobe. Jedna soba je dnevno-spavaća sa sofom, druga i treća imaju bračnim krevet. Ovaj tip sobe ima dva kupatila, jedno sa kadom, drugo sa tušem, balkon, fen, telefon, TV sa satelitskim kanalima i sef.

Usluga: pun pansion plus
Udaljenost od centra: u centru Katschberghöhe
Udaljenost od žičare: 50 m
Nadmorska visina: 1640 m
Stanica ski busa: 20 m
Mogućnost za ski in – ski out: da
Garaža / Parking: besplatan parking
Fitness / Wellness: uključeno u cenu: Aquapura pool na 2000 m², sa unutrašnjim i spoljašnji bazenom, cardio fitness sala, blok sauna, aroma parno kupatilo, panoramska soba za relaksaciju, panoramski đakuzi, kneipp, ledena Fontana, itd… Plaćaju se: solarijum, masaža, kozmetički centar na 1200 m² sa raznim tretmanima za lice i telo, pakovanjima, kremama itd…
Za decu: „Falky Aqua World“ sa bazenom i velikim toboganom, „Falky land“ na preko 1000 m² sa igraonicom i kreativnom radionicom, „Adventure world“ – vežbaonica uređena kao džungla na dva nivoa, porodični deo sa stonim tenisom, bilijarom i stonim fudbalom i „Baby world“ gde bebe mogu da puzaju i igraju se.

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

CENOVNIK

FALKENSTEINER HOTEL CRISTALLO ****

Udoban porodični hotel koji se nalazi na 1.650 m nadmorske visine, okružen predivnim planinskim pejzažima oblasti Kačberg. Lociran je neposredno uz skijalište, a centar grada se nalazi na 100m. Hotel poseduje: restoran, bar, lobby, terasu, 2000m² Acquapura Spa, unutrašnji i spoljašnji bazen. Wi-Fi internet besplatan u lobiju, baru. Odrasle čeka opuštanje u bogatom welness svetu i uživanje u najlepšim kulinarskim zadovoljstvima, dok decu čekaju avanture u igraonici Falki Land, kao i Falki Spa, jedinstveni Spa centar za decu. Hotel ima 135 soba.

https://www.falkensteiner.com/en/hotel/cristallo

Sobe:
Comfort Room (2+1): 20m², sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, balkon.
Deluxe Room (2+2): 32m², u novoj zgradi koja je spojena sa glavnom zgradom, soba sa francuskim ležajem, za decu kauč na izvlačenje ili krevete na sprat. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, tuš, WC, lodju.
Junior Suite Comfort (2+2): 30m², sastoji se od dve sobe, spavaća soba sa francuskim i dnevna sa kaučem na izvlačenje, ili sa krevetom na sprat. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, balkon.
Junior Suite Deluxe (2+2): 47m², u novoj zgradi koja je spojena sa glavnom zgradom, sastoji se od dve sobe – spavaće sa francuskim kevetom i dnevne sa sofom na izvlačenje. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, lodju.
Family Suite Comfort (2+2): 38m², sastoji se od 3 sobe – dnevne, spavaće za roditelje i dečije sa krevetom na sprat. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, balkon.
Family Suite Superior (2+2-3): 40m², sastoji se od 3 sobe – dnevna sa sofom na izvlačenje i spavaća za roditelje sa odvojenim delom sa dečijim krevetima na sprat. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, balkon
Family Suite Deluxe (2+2-3): 57m², nalazi se u novoj zgradi koja je spojena sa glavnom zgradom, sastoji se od tri sobe – dve spavaće i dnevne sa sofom na izvlačenje. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš/WC, lodju.
Family Maisonette (2+2-3): 80m², sastoji se od 3 sobe na dva nivoa – dnevna soba, dečija soba, spavaća soba na gornjem spratu. Sobe poseduju: SAT TV, telefon, sef, lux kupatilo, balkon.

Usluga: pun pansion
Udaljenost od centra: u centru
Udaljenost od žičare: 20m
Nadmorska visina: 1650m
Stanica ski busa: 50m
Mogućnost za ski in – ski out: da
Garaža / Parking:  podzemni parking, 9€ dnevno, 48€ nedeljno
Fitness / Wellness: besplatno: Acquapura Spa – spa i vodeni svet na 2000m² (unutrašnji bazen 85m², grejani spoljašnji bazen 110m²), panoramska teretana. Plaćaju se: tretmani lica i tela, manikir, pedikir, masaže, kozmetika, solarijum.
Za decu: Falky’s dečiji Spa (bazen 60m² sa toboganom, bazen za bebe, dečija sauna i parno kupatilo), Falky Land -unutrašnja igraonica sa mekom podlogom i deo sa igrama.

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis. 

CENOVNIK