1. KORAK – KONTAKTIRAJTE NAS ZA AKTUELNU PONUDU

Ukoliko ste odlučili da putujete i želite da svoje putovanje rezervišete ONLINE ovo je prava agencija za Vas. Pošaljite nam mail-om sledeće podatke:

  • Vašu željenu destinaciju,

  • za koliko osoba želite da rezervišete putovanje,

  • termin putovanja,

  • vrstu prevoza koji biste koristili,

  • cenu koju ste planirali da izdvojite za svoje putovanje.

U najkraćem roku ćete dobiti aktuelnu ponudu koja odgovara Vašim kriterijumima mail-om ili telefonom (u zavisnosti od vašeg izbora). Napominjemo da nas uvek možete nazvati i telefonom oko konsultacije, a stojimo vam na raspolaganju i za preporuku, sugestiju i pomoć prilikom odabira putovanja.

 

2. KORAK – REZERVIŠITE I UPLATITE ARANŽMAN

Ukoliko Vam naša ponuda odgovara potrebno je da nam dostavite tražene podatke mail-om i mi ćemo vam poslati: Ugovor o putovanju koji je potrebno potpisati, kao i instrukcije za plaćanje aranžmana.

Prilikom rezervacije se uplaćuje akontacija koja iznosi od 30%-50% vrednosti aranžmana (u zavisnosti od organizatora putovanja), a preostali iznos se uplaćuje najkasnije do 20 dana pre početka putovanja. Ukoliko je termin putovanja relativno blizu, uplaćuje se celokupan iznos aranžmana odmah prilikom rezervacije.

Potvrdu o uplati dobijate kada novac bude na našem poslovnom računu, a fiskalni račun o uplati aranžmana šaljemo nakon isplate vrednosti celog aranžmana. Kada isplatite celokupan aranžman dobijate mail-om vaučer organizatora putovanja.

 

3. KORAK – PUTUJTE SREĆNI I ZADOVOLJNI

Spremni ste za putovanje. Pored torbi i putnih isprava obavezno sa sobom ponesite OSMEH I DOBRO RASPOLOŽENJE!

Srećan put!