Mariborsko Pohorje se nalazi u blizini Maribora, drugog grada po veličini u Sloveniji. Ovaj skijaški centar je smešten na severoistočnim padinama Pohorja, a poznat je po svojim blagim padinama, brojnim skijaškim i pešačkim stazama sa predivnim pogledom na Maribor i okolinu. Mariborsko Pohorje je najveći ski centar u Sloveniji sa visokokvalitetnim smeštajem i bogatom wellnes ponudom. Ski centar Pohorje nudi više od 40 kilometara skijaških staza svih nivoa težine i 27 km staza za nordijsko skijanje. Za skijaško trčanje je uređeno 27 km staza, a za sankanje 1 km. Ski centar je odličan za početnike zbog blagih staza na kojima je moguće savladati osnove skijanja i snowboarda. Pored skijaških staza postoji dosta ski bifea i restorana, a za decu su organizovana zabavišta na snegu. Blizina grada Maribora takođe obezbeđuje veliki izbor različitih zabavnih,  gastronomskih i kulturnih sadržaja.

BELLEVUE HOTEL ****

Nov i prijatan hotel, idealno lociran odmah pored staze u Mariborskom pohorju. Hotel ima 42 dvokrevetne sobe, 4 apartmana za 6-8 osoba, 4 apartmana za 4-6 osoba. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, kablovsku TV, mini bar, sef, internet. Svi apartmani od standardne opreme imaju kupatilo, telefon, kablovsku TV, mini bar, sef i internet. Apartmani za 6-8 osoba, povšine 95 m2, imaju dve spavace sobe sa pomoćnim ležajem, dva kupatila, dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom. Apartmani za 4-6 osoba, površine 71m2, imaju spavaću sobu sa pomoćnim ležajem, 2 kupatila, dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom.
Pored recepcije sa uredjenim lobijem, restoranom sa otvorenim kaminom hotel, bar, SPA i wellness centar – aroma sauna, tursko kupatilo, finska sauna, ledena pećina, tunel iznenadenja – 63 tuša sa različitim temperaturama vode, tropski tuš, brojne masaže, kozmetički tretmani i teretana.

https://www.terme-maribor.si/sl/hoteli/hotel-bellevue

Usluga: 
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion.

Napomena:
Bogat wellness i spa program i blizina staze čine ovaj hotel odličnim izborom za sve skijaše, ali i goste željne relaksacije i odmora.

Besplatne usluge: FITNESS CENTAR, ĐAKUZI, PARKING.

Usluge uz doplatu: BILIJAR, SALON ZA MASAŽU.

Ski staza: 
Hotel se nalazi uz samu ski stazu.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan MARIBORSKO POHORJE 
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi do poslednji dan MARIBORSKO POHORJE 
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje..
Poslednji dan MARIBORSKO POHORJE 
Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa.

CENOVNIK

HABAKUK HOTEL ****

Ovaj ekskluzivni hotel nalazi se u prelepom prirodnom okruženju na šumovitim obroncima Pohorja. Hotel ima ukupno 137 soba, od čega je 101 soba superior (34 stanadrdne dvokrevetne, 5 jednokrevetnih, 4 porodicne sobe, 6 apartmana i 52 kompletno renoviranih standardnih soba) i 36 soba koji se nalaze u depadansu (33 dvokrevetnih standardnih soba i 3 executive suite-a). Standardne sobe površine 24m2 moderno su opremljene i imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klima uredjaj, telefon, kablovsku TV, radio, mini bar, sef, internet priključak, bade mantil i papuce. Apartmani površine 45m2 imaju odvojenu dnevnu i spavaću sobu sa dva TV-a, mini bar, sef, telefon, klima uredjaj i internet pristup. Executive apartmani su najlukszniji i imaju 3 sobe, dnevnu, spavaću i jednu radnu sobu. Površine su 62 m2 i predvidjeni su za smeštaj do 6 osoba. Gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, mini bar, sef i internet pristup.

http://www.hotel-habakuk.si/

Hotelski sadržaji: 
recepcija, restoran, restoran Zimski vrt, kafana Mezzanin, a la carte restoran medunarodne kuhinje, vinski bar, unutrašnji i spoljašnji bazen, whitlpool sa termalnom vodom, finska sauna, tursko kupatilo, solarijum, fitnes, squash, kozmeticki tretmani za negu lica i tela, terapije, masaže, salon lepote, kongresni centar površine 1600 m2.

Usluga: 
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogucnost doplate za pun pansion.

Ski staza: 
Staza i žičara se nalaze na samo na samo 100 m od hotela.

Napomena: 
Wellnes hotel sa bogatim sadržajima koji zadovoljavaju i najzahtevnije goste.

Usluge uz doplatu: FITNESS CENTAR, PARKING, IZNAJMLJIVANJE BICIKALA.

Besplatne usluge: FRIZERSKI SALON, SAUNA, TURSKO KUPATILO, SALON ZA MASAŽU, SQUASH TEREN.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan MARIBORSKO POHORJE
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi – Pretposlednji dan MARIBORSKO POHORJE
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan MARIBORSKO POHORJE
Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa.

CENOVNIK