OLIMPSKA REGIJA se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Glavni grad oblasti je Katerini. Karakteristike ove regije su obale sa širokim peščanim plažama koje se pružaju pravcem sever-jug u dužini od 70 km. Jedna od najvećih znamenitosti ove regije je svakako planina Olimp, dom bogova koji je 1985. godine proglašen Nacionalnim Parkom. Arheološki lokalitet Dion koji se nalazi ispod planinskih vrhova Olimpa, ostaci nekadašnjih svetilišta, grobnica, pozorišta, bazilika svedoče o važnosti ovog nekada kultnog mesta. Čarobno mestašce Litohoro, uklesano u padine Olimpa, je mesto iz koga ćete poći u osvajanje Mitikasa, najvišeg vrha Grčke. Najpoznatija letovališta ove regije su Paralia, Leptokaria, Nei Pori, Olympic Bech i Platamon, koji zbog bogatih sadržaja privlače veliki broj turista.
PARALIJA se nalazi na oko 60 km od Soluna i 6 km od mesta Katerini. Letovalište obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa noćnim provodom. Brojni beach barovi i kafići na plaži, toplo more i postepen ulazak u vodu učiniće Vaše sate odmora veoma prijatnim. Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod: mnostvo marketa, Lidl, prodavnice tekstila, nakita, kože i krzna, restorana, diskoteka, noćnih klubova. U ponudi su mnogobrojni hoteli i apartmani po pristupačnim cenama.PARALIJA
Paralia je poznato letovalište u neposrednoj blizini Katerinija (6 km), privlači svojom lepotom i magijom. Jedinstvena kombinacija mora i planina daruje posetiocima bogatstvo izbora, ucinice Vaš boravak ne zaboravnim. Trgovački centar regije Pieria, i pored Olympic beach-a i Leptokarije napopularnije letovaliste ovog dela Grčke, Paralia je prepuna taverni, butika, kafeterija i diskoteka, sportskih ustanova, kulturnih manifestacija, tradicionalnih naseobina daruju Vam nezaboravne trenutke boravka u Paraliji.

PARALIJA VILE

 VILA VISION

 

 

 

Plaža: 220 m

Prevoz: Autobus

 VILA PIGASOS

 

 

 

Plaža: 120 m

Prevoz: Autobus

 VILA ELLI

 

 

Plaža: 60 m

Prevoz: Autobus